Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH1-V700-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1050/750/450
CFM 618/441/265
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 4.94/3.94/2.77
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.85/0.68/0.47
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 44.7/29.5/15.6
Греење Капацитет (H/M/L) kW 5.29/4.20/2.96
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.91/0.72/0.51
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 49.0/33.2/17.0
Внесување на напојување  (H/M/L) W 98/45/18
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 65/57/45
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1360×495×211
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1465×595×300
Нето тежина kg 28,5
Бруто тежина kg 36.0
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 WB.
Услови за греење: Внесување вода 45, оставање вода 40, влегување во температура на воздухот 20 ℃ DB / 15 ℃ WB.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација.