Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH3-V150-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 255/170/150
CFM 150/100/88
Надворешен статички притисок Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 1.50/1.06/0.92
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.26/0.18/0.16
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 13.9/8.21/6.16
Греење Капацитет (H/M/L) kW 1.57/1.07/0.92
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.27/0.19/0.16
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 15.1/7.63/5.84
Внесување на напојување  (H/M/L) W 15;9;8
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 47/36/34
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 637×455×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 755×555×255
Нето тежина kg 11,8
Бруто тежина kg 16,1
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 WB.
Услови за греење: Внесување вода 45, оставање вода 40, влегување во температура на воздухот 20 ℃ DB / 15 ℃ WB.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација.