Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH3-V350-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 595/470/340
CFM 350/276/200
Надворешен статички притисок Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 3.50/2.89/2.22
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.60/0.50/0.38
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 34.1/24.63/15.39
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.80/3.10/2.35
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.65/0.53/0.40
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 35.1/24.41/14.82
Внесување на напојување  (H/M/L) W 26/17/10
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 52/44/36
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1087×455×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1205×555×255
Нето тежина kg 17,3
Бруто тежина kg 24.0
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 WB.
Услови за греење: Внесување вода 45, оставање вода 40, влегување во температура на воздухот 20 ℃ DB / 15 ℃ WB.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација.