Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Model MKH2-V700F-R4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1190/887/564
CFM 700/522/332
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Чувствителен капацитет (H/M/L) kW 4.80/3.88/2.53
Капацитет (H/M/L) kW 6.05/5.00/3.43
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 1.04/0.86/0.59
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 53.66/36.96/19.07
Греење Капацитет (H/M/L) kW 4.60/3.95/3.02
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.39/0.34/0.26
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 132.32/104.19/63.73
Внесување на напојување  (H/M/L) W 92/46/19
Номинална струја A 0.79
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 63/58/46
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1360×495×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1465×595×300
Нето тежина kg 30.0
Бруто тежина kg 37.5
Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: G3/4;  Hot water: G1/2
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 СБ.
Услови за греење: Внесување вода 65, оставање вода 55, влегување во температура на воздухот 20 ℃ ДБ / 15 ℃ СБ.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација