Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Model MKH2-V800F-R4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1300/969/661
CFM 765/570/389
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Чувствителен капацитет (H/M/L) kW 5.90/4.60/3.30
Капацитет (H/M/L) kW 7.65/6.19/4.54
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 1.31/1.06/0.78
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 48.07/32.56/18.32
Греење Капацитет (H/M/L) kW 7.50/6.44/5.22
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.64/0.55/0.45
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 71.63/56.17/37.44
Внесување на напојување  (H/M/L) W 102/49/22
Номинална струја A 0.87
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 64/57/47
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1360×591×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1465×695×300
Нето тежина kg 35.0
Бруто тежина kg 43.0
Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: G3/4;  Hot water: G1/2
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 СБ.
Услови за греење: Внесување вода 65, оставање вода 55, влегување во температура на воздухот 20 ℃ ДБ / 15 ℃ СБ.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација