+48

   -25

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден.
Модел MV6-400WV2GN1
Тип V6 Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50(60)
Капацитет 14 HP
Ладење Капацитет kW 40
kBtu/h 136,5
Влезна моќ kW 9,9
EER kW/kW 4,05
Греење (Oценето) Капацитет kW 40
kBtu/h 136,5
Влезна моќ kW 8,5
COP kW/kW 4,7
Греење (Максимално) Капацитет kW 45,0
kBtu/h 153,5
Влезна моќ kW 10,27
COP kW/kW 4,38
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -130 % од надворешната единица
Mаксимална количина 23
Компресор Тип DC Inverter
Количина 1
Мотор на дување Тип DC
Количина 1
max.ESP Pa 20 стандардно; до 120 опција за прилагодување
Фреон Тип R410
Фабричко полнење Kg 13
Конекција на цевки Течни цевки mm Ф15,9
Гасни цевки mm Ф31,8
 Проток на воздух m3/h 13000
Ниво на звучен притисок dB(A) 62
Ниво на звучна струја dB(A) 85
Нето димензија (W×H×D) mm 1340×1635×850
Бруто димензија(WxHxD) mm 1405x1805x910
Нето тежина Kg 277
Бруто тежина Kg 304
Опсег на работа ладење (℃)  -5~48
греење (℃)  -25~24

Белешки:
1. Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Дадени дијаметри се оние на стоп вентилите на единицата.
4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1,3м над подот во полу-анехоична комора.