Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MV6-900WV2GN1-E
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Капацитет HP 32
Ладење¹ Капацитет kW 90,0
kBtu/h 307,1
Влезна моќност kW 31,0
EER kW/kW 2,90
Греење² (оценето) Капацитет kW 90,0
kBtu/h 307,1
Влезна моќност kW 25,7
COP kW/kW 3,50
Греење² (max) Капацитет kW 100,0
kBtu/h 341,2
Влезна моќност kW 30,67
COP kW/kW 3,26
Внатрешни единици кои може да се поврзат Вкупен капацитет 50-130% од надворешната единица
Максимален број на единици 53
Компресор Тип DC inverter
Количина 2
Вентилатор Тип DC
Количина 2
Max.ESP Pa 20 стандардно; до 120опции за прилагодување
Средство за ладење Тип (GWP) R410A
Количина на фабричко полнење kg 25
Конекција на цевки³ Цевка за вода mm Ф22,2
Цевка за гас mm Ф38,1
Проток на воздух m³/h 24000
Ниво на звучен притисок⁴ dB(A) 68
Ниво на моќност на звукот dB (A) 90
Нето димензија (W×H×D) mm 1730x1830x850
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1800x2000x910
Нето тежина kg 475
Бруто тежина kg 507
Опсег на температурата на околината Ладење ⁰C -5~48
Греење ⁰C -25~24

Забелешка:

  1. Температура во затворен простор 27°C DB,  19°C WB; надворешна температура 35°C DB; еквивалентна должина на цевките за средството за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата.
  2. Температура во затворен простор 20°C DB, 7°C DB, 6°C WB; надворешна температура 35°C DB; еквивалентна должина на цевките за средството за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата.
  3. Дадените дијаметри се оние на стоп вентилите на единицата
  4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1m пред единицата и 1,3m над подот во полу-анехоична комора