+48

   -25

Во пристигнување

Шифра:32818
Цена: 761 493 ден.
Модел  MV6-I615WV2GN1
Тип V6 I Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50(60)
Капацитет 22 HP
Ладење Капацитет kW 61.5
kBtu/h 209.8
Влезна моќ kW 20.2
EER kW/kW 3.05
Греење (Oценето) Капацитет kW 61.5
kBtu/h 209.8
Влезна моќ kW 17.6
COP kW/kW 3.5
Греење (Максимално) Капацитет kW 69.0
kBtu/h 235.4
Влезна моќ kW 20.83
COP kW/kW 3.31
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -130 % капацитет од надрорешните единици
Mаксимална количина 36
Компресор Тип DC Inverter
Количина 2
Мотор на дување Тип DC
Количина 2
max.ESP Pa 20 стандардно; до 120 опција за прилагодување
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење Kg 17
Конекција на цефки течни цефки mm Φ19.1
гасни цефки mm Φ31.8
 Проток на воздух m3/h 17000
Ниво на звучен притисок dB(A) 66
Ниво на звучна струја dB(A) 88
Нето димензија (W×H×D) mm 1340×1635×825
Бруто димензија(WxHxD) mm 1405×1805×910
Нето тежина Kg 344
Бруто тежина Kg 364
Опсег на работа ладење (℃) -5 to 48
греење (℃) -25 to 24

Белешки:
1. Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Дадени дијаметри се оние на стоп вентилите на единицата.
4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1,3м над подот во полу-анехоична комора.