+48

   -20

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден.
Модел MVi-200WV2RN1(A)
Тип V6 I Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50
Капацитет 7
Ладење Капацитет kW 20
kBtu/h 68.2
Влезна моќ kW 4.90
EER kW/kW 4.08
Греење (Oценето) Капацитет kW 20
kBtu/h 68.2
Влезна моќ kW 4.21
COP kW/kW 4.75
Греење (Максимално) Капацитет kW 22.5
kBtu/h 76.8
Влезна моќ kW 6.59
COP kW/kW 3.41
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -130 % од надворешната единица
Mаксимална количина 11
Компресор Тип DC inverter
Количина 1
Мотор на дување Тип DC
Количина 2
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење Kg 6.5
Конекција на цевки течни цевки mm Ф9.53
гасни цевки mm Ф19.1
Проток на воздух m3/h 9000
Ниво на звучен притисок dB(A) 58
Нето димензија (W×H×D) mm 1120×1558×528
Бруто димензија(WxHxD) mm 1270×1720×565
Нето тежина Kg 143
Бруто тежина Kg 159
Опсег на работа ладење (℃) -5 to 48
греење (℃) -20 to 24

Белешки:
1. Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Дадени дијаметри се оние на стоп вентилите на единицата.
4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1,3м над подот во полу-анехоична комора.