+48

   -20

Достапност:

Шифра:30672
Цена: 344999 ден.
Модел MVi-335WV2RN1(A)
Тип V6 I Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50
Капацитет 12
Ладење Капацитет kW 33.5
kBtu/h 114.3
Влезна моќ kW 14.38
EER kW/kW 2.33
Греење (Oценето) Капацитет kW 33.5
kBtu/h 114.3
Влезна моќ kW 8.1
COP kW/kW 4.14
Греење (Максимално) Капацитет kW 37.5
kBtu/h 128.0
Влезна моќ kW 9.08
COP kW/kW 4.13
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -130 % од надроресната единица
Mаксимална количина 20
Компресор Тип DC inverter
Количина 1
Мотор на дување Тип DC
Количина 2
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење Kg 8
Конекција на цефки течни цефки mm Φ12.7
гасни цефки mm Φ25.4
 Проток на воздух m3/h 11300
Ниво на звучен притисок dB(A) 61
Нето димензија (W×H×D) mm 1120×1558×528
Бруто димензија(WxHxD) mm 1270×1720×565
Нето тежина Kg 157
Бруто тежина Kg 173
Опсег на работа ладење (℃) -5 to 48
греење (℃) -20 to 24

Белешки:
1. Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Дадени дијаметри се оние на стоп вентилите на единицата.
4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1,3м над подот во полу-анехоична комора.