+52

   -25

Достапност:

Шифра:
Цена: ден.

Модел MV6-R252WV2RN1
Тип V6R Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50
Капацитет 8
Ладење Капацитет kW 22.4
Влезна моќ kW 5.25
EER kW/kW 4.27
Греење (Oценето) Капацитет kW 22.4
Влезна моќ kW 3.96
COP kW/kW 5.66
Греење (Максимално) Капацитет kW 25.0
Влезна моќ kW 4.69
COP kW/kW 5.33
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -200 % капацитет од надрорешните единици
Mаксимална количина 64
Компресор Тип DC inverter
Количина 1
Мотор на дување Тип Propeller
тип на мотор DC
Количина 1
Статичен притисок Pa 0,20,40,60,80(Selectable)
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење Kg 8
Конекција на цефки течни цефки mm Φ12.7
низок притисок на гасни цефки mm Φ25.4
висок притисок на гасни цефки mm Φ19.1
 Проток на воздух m3/h 9000
Ниво на звучен притисок dB(A) 58
Ниво на звучна струја dB(A) 78
Нето димензија (W×H×D) mm 990×1635×790
Бруто димензија(WxHxD) mm 1090×1805×860
Нето тежина Kg 232
Бруто тежина Kg 248
Опсег на работа ладење (℃) DB -15 ~ 52
греење (℃) WB -25 ~ 19
санитарна топла вода (℃) DB -20 ~ 43

Белешки:
1. Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Дадени дијаметри се оние за цевката што ја поврзува комбинацијата на надворешната единица со првиот спој на внатрешната гранка за системи со вкупни еквивалентни должини на цевки за течности помали од 90м.
За системи со вкупни еквивалентни должини на течни цевки од 90м или подолги, ве молиме, погледнете ја Книгата за инженерски податоци за дијаметар на цевководи за поврзување.
4. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1,3м над подот во полу-анехоична комора.