+55

   -15

Достапно

Шифра:30687
Цена: 152 429 ден
Модел MDV-V180WDRN1
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење Капацитет kW 17,5
Влезна моќност kW 5,47
EER 3,2
Греење Капацитет kW 19
Влезна моќност kW 5
COP 3,8
Внатрешни единици кои може да се поврзат Вкупен капацитет 45-130% од надворешната единица
Максимален број на единици 9
Компресор Тип DC inverter
Количина 1
Вентилатор Тип DC
Количина 2
Средство за ладење Тип (GWP) R410A
Количина на фабричко полнење kg 4,5
Конекција на цевки Цевка за вода mm Ф 9,53
Цевка за гас mm Ф19,1
Проток на воздух m³/h 6800
Ниво на моќност на звукот dB (A) 74
Нето димензија (W×H×D) mm 900x1327x400
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1030x1456x435
Нето тежина kg 107
Бруто тежина kg 118
Опсег на температурата на околината Ладење ⁰C -15~43
Греење ⁰C -15~27

Забелешка:

  1. Температура во затворен простор 27°C DB,  19°C WB; надворешна температура 35°C DB; еквивалентна должина на цевките за средството за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата.
  2. Температура во затворен простор 20°C DB, 7°C DB, 6°C WB; надворешна температура 35°C DB; еквивалентна должина на цевките за средството за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата.
  3. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1m пред единицата и 1m над подот во полу-анехоична комора