+55

   -15

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден.
HP 5
Модел MDV-V140W/DN1(C)
Приклучок на струја V/N/Hz 220-240/1/50
Ладење Капацитет kW 14.0
kBtu/h 47.8
Влезна сила kW 4,56
EER 3,07
Греење  Капацитет kW 16.0
kBtu/h 54.6
Влезна сила kW 4,08
COP 3,92
Поврзување на внатрешни единици Вкупен капацитет 45~130% капацитет од надрорешните единици
Max. Количина 8
Компресор Тип DC inverter
Количина 1
Перки Тип DC
Количина 1
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење kg 3,4
Цевки за конекција Цевка за течност mm Ф9.53
Цевка за гас mm Ф15.9
Проток на воздух m3/h 5400
Ниво на звучен притисок dB(A) 56
Нето димензија (W×H×D) mm 1040×865×523
Бруто Димензија (W×H×D) mm 1120×980×560
Нето тежина kg 91.4
Бруто тежина kg 101.4
Работна температура °C Cooling: -5~55, Heating: -15~27

Забелешка
1.Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1м над подот во полу-анехоична комора.