+46

   -15

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден.
HP 12
Model MDV-V335W/DGN1
Приклучок на струја V/N/Hz 380-415/3/50
Ладење Капацитет kW 33.5
Влезна моќ kW 15,09
EER 2,22
Греење Капацитет kW 33.5
Влезна моќ kW 7,94
COP 4,22
Поврзување Вкупен капацитет 50~130%  капацитет од надрорешните единици
Внатрешни единици Max. Количина 20
Компресор Тип DC inverter
количина 1
Перки Тип DC motor
количина 2
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење kg 8
Цевки за конекција Цевки за течност mm Ф12.7
Цевки за гас mm Ф25.4
Проток на воздух m3/h 11300
Ниво на звучен притисок dB(A) 81
Нето димензии (W×H×D) mm 1120×1558×528
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1270×1720×565
нето тежина kg 157
Бруто тежина kg 173
Работна температура °C Cooling: -5~48; Heating: -20~24

Забелешка
1.Температура во затворен простор 27 ° C DB, 19 ° C WB; надворешна температура 35 ° C DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво
2. Температура во затворен простор 20 ° C DB; надворешна температура 7 ° C DB, 6 ° C WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5m со разлика во нула ниво.
3. Нивото на звучен притисок се мери во позиција 1м пред единицата и 1м над подот во полу-анехоична комора.