Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-45DLDN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 4,5
kBtu/h 15,4
Влезна моќност W 115
Греење² Капацитет kW 5,0
kBtu/h 17,1
Влезна моќност W 115
Стапка на проток на воздух m³/h 800/750/700/650/600/550/500
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 43/42/41/41/39/38/38
Ниво на моќност на звукот dB(A) 56/55/54/54/52/51/51
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 990x660x203
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1089x744x296
Нето/Бруто тежина kg 28/34
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф16

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1 m хоризонтално и 1 m вертикално од излезот за воздух
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување