Midea Hydro Mudule SMK-D14HPN1-3 , for VRF V6R series , внатрешна единица хидробокс за VRF V6R системи со симултано ладење и греење, со капацитет на греење 14 KW. Опсег на работа до -20 C,

шифра:30643
Цена: 155999 ден.
Модел SMK-D14HPN1-3
Напојување 220-240V~50Hz
Капацитет на греење kW 14
Опсег на работна температура Греење oC -20~30
Домашна топла вода oC -20~43
Температура на вода oC 25~80
Стапка на проток на вода Номинална (Min.-Max.) m³/h 2.4 (1.2-2.9)
Дозволен притисок на водата Bar 01.окт
Тип R134a
Ладилно средство за ладење Фабричко полнење kg 1,2
Ниво на звучен притисок dB(A) 44
Нето димензии (W×H×D) mm 450x795x300
Димензии на пакување(W×H×D) mm 735×820×380
Нето /Бруто тежина kg 58 / 67.2
Тип на врска Лемење
Цевка за ладење Дијаметар на течна цевка mm Φ9.53
Дијаметар на цевка за гас mm Φ12.7
Тип на врска Надворешна нишка
Водоводна цевка Дијаметар на влезната цевка mm Φ25.4
Дијаметар на излезната цевка mm Φ25.4
Опсег на температурата на околината за инсталација на единицата oC 0~40
Место за инсталација на единицата Само внатрешно

Забелешка
Номиналниот капацитет на греење се заснова на следниве услови: температура на околината 7 ° C DB / 6 ° C WB; температура на влез / излез на вода 40 ° C DB / 45 ° C.