Во пристигнување

шифра:30913
Цена: 51 455 ден.

Модел DC MI2-28F4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 2,8
kBtu/h 9,6
Влезна моќност W 45
Греење Капацитет kW 3,2
kBtu/h 10,9
Влезна моќност W 45
Стапка на проток на воздух m3/h 569/540/515/485/462/443/421
Ниво на звучен притисок dB(A) 36/35/34/33/31/30/29
Ниво на моќност на звукот dB(A) 54/53/52/51/49/48/47
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm (F4) 1000×596×225
mm (F5) 1000×677×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm (F4) 1089×683×312
mm (F5) 1182×683×312
Нето /Бруто тежина kg (F4) 28.2/32.8
kg (F5) 28.2/35.8
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm Φ16