Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.

Модел DC MI2-45F4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 4,5
kBtu/h 15,4
Влезна моќност W 60
Греење Капацитет kW 5.0
kBtu/h 17,1
Влезна моќност W 60
Стапка на проток на воздух m3/h 660/625/583/542/501/475/440
Ниво на звучен притисок dB(A) 37/36/35/34/32/31/30
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/54/53/52/51/49/48
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm (F4) 1200×596×225
mm (F5) 1200×677×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm (F4) 1289×683×312
mm (F5) 1382×683×312
Нето /Бруто тежина kg (F4) 33.1/38.2
kg (F5) 33.5/41.8
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm Φ16