Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.

Модел DC MI2-71F4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 7,1
kBtu/h 24,2
Влезна моќност W 110
Греење Капацитет kW 8.0
kBtu/h 27,3
Влезна моќност W 110
Стапка на проток на воздух m3/h 1380/1290/1205/1100/1033/955/870
Ниво на звучен притисок dB(A) 44/42/40/39/37/35/33
Ниво на моќност на звукот dB(A) 62/60/58/57/55/53/51
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm (F4) 1500×596×225
mm (F5) 1500×677×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm (F4) 1589×683×312
mm (F5) 1682×683×312
Нето /Бруто тежина kg (F4) 38.4/44.6
kg (F5) 39/47.7
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm Φ16