Не е  достапно

шифра:
Цена:  ден.
Модел MS12/N1-D
Модел 220-240V~50Hz
Max. Број на внатрешни единици во група 12
Max.  број на внатрешни единици по група 5
Max.број на низводни внатрешни единици 47
Max.капацитет на секоја група на внатрешни единици kW 16
Max. вкупен капацитет на сите низводно внатрешни единици kW 85
Цевка за течност mm ф12.7/ф15.9/ф19.1/ф22.2
Поврзувања на цевки со ODU1 Цевка за гас со низок притисок mm ф22.2/ф28.6/ф34.9
Цевка за гас со висок притисок mm ф19.1/ф22.2/ф28.6
Pipe connections to IDU1 Цевка за течност mm ф6.35/ф9.53
Цевка за гас mm ф12.7/ф15.9
Ниво на звучен притисок dB(A) 47
Звучна моќност dB(A) 65
Нето димензија (W×H×D) mm 974×250×574
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1320×390×850
нето тежина kg 54
Бруто тежина kg 85

Забелешка
1.Во горната табела има повеќе од една големина за дијаметарот на цевката, бидејќи MS обезбедува повеќе големини за различни услови на инсталација.