Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-36F3DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 44350
kBtu/h 44267
Влезна моќност W 55
Греење Капацитет kW 4.0
kBtu/h 44360
Влезна моќност W 55
Стапка на проток на воздух m3/h 624/591/557/522/473/420/375
Ниво на звучен притисок dB(A) 37/36/35/34/32/31/30
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/54/53/52/51/49/48
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 1040×545×220
Димензии на покување (WxHxD) mm 1139×639×305
Нето /Бруто тежина kg 26.1/30.6
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm Φ16