Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-56F3DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 5,6
kBtu/h 19,1
Влезна моќност W 88
Греење Капацитет kW 6,3
kBtu/h 21,5
Влезна моќност W 88
Стапка на проток на воздух m3/h 1150/1094/1028/970/925/886/830
Ниво на звучен притисок dB(A) 41/39/37/35/33/32/31
Ниво на моќност на звукот dB(A) 59/57/55/53/51/50/49
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 1340×545×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm 1425×639×345
Нето /Бруто тежина kg 31/39
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm Φ16