Достапност:

шифра:30653
Цена: 34999 ден.
Модел  DC MI2-36ZDN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 3,6
kBtu/h 12,3
Влезна моќност W 25
Греење Капацитет kW 4.0
kBtu/h 13,4
Влезна моќност W 25
Стапка на проток на воздух m3/h 510/482/456/430/355/286/229
Ниво на звучен притисок dB(A) 39/37/35/33/31/29/27
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/53/51/49/47/45/43
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 700×600×210
Димензии на покување (WxHxD) mm 810×710×305
Нето /Бруто тежина kg 15/20
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm OD Φ16