Достапно

шифра:30649
Цена: 64 578 ден.
Модел DC
MI2-36F5DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 3,6
kBtu/h 12,3
Влезна моќност W 55
Греење Капацитет kW 4.0
kBtu/h 13,6
Влезна моќност W 55
Стапка на проток на воздух m3/h 624/591/557/522/473/420/375
Ниво на звучен притисок dB(A) 37/36/35/34/32/31/30
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/54/53/52/51/49/48
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm (F4) 1200×596×225
mm (F5) 1200×677×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm (F4) 1289×683×312
mm (F5) 1382×683×312
Нето /Бруто тежина kg (F4) 33.1/38.2
kg (F5) 33.5/41.8
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm Φ16