Достапно

шифра:30650
Цена: 71 240 ден.
Модел DC
MI2-56F5DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 5,6
kBtu/h 19,1
Влезна моќност W 88
Греење Капацитет kW 6,3
kBtu/h 21,5
Влезна моќност W 88
Стапка на проток на воздух m3/h 1150/1094/1028/970/925/886/830
Ниво на звучен притисок dB(A) 41/39/37/35/33/32/31
Ниво на моќност на звукот dB(A) 59/57/55/53/51/50/49
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm (F4) 1500×596×225
mm (F5) 1500×677×220
Димензии на пакување (WxHxD) mm (F4) 1589×683×312
mm (F5) 1682×683×312
Нето /Бруто тежина kg (F4) 38.4/44.6
kg (F5) 39/47.7
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm Φ16