Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MA-IS
Флексибилност на мрежата Infrared sensor
Димензии (H×W×D)(mm) Сензор 46×30×25.6, Конторлна единица 86×72.8×15.5
Напојување 5V DC (Supplied by indoor unit)
Серија на внатрешни единици сите серии