Достапно

Шифра:75323
Цена: 68 599 ден
Внатрешна
Модел MCA3U-12HRFNX-QRD0W(GA)
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   3.5(1.52  …  5.27)
Греење 4.39(1.02  … 5,56)
Потрошувачка, kW Ладење 850(0.350 … 1.600)
Греење 1.100(0.310  … 1.800)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++;на -7°C=A++
Работна температура SEER (cooling mode) 7,8
SCOP (heating mode) 5.1  … 4.6
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 617  … 416
Ниво на звучен притисок, dB(A) 41 … 33
Димензии(WxHxD), mm 570x260x570
Тежина, kg нето 16,2
Надворешна
Модел  MOX230-12HFN8-QRD0W(GA)
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0,87 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 56
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 800 x 554 x 333
Тежина, kg нето 34,7