Не е Достапно

Шифра:75324
Цена: 76 999 ден
Внатрешна
Модел MCA3U-18HRFNX-QRD0W(GA)
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   5,27(2.9  …  5.45)
Греење 5.42(2.37  … 6.09)
Потрошувачка, kW Ладење 1.633(0.720 … 1.860)
Греење 1.460(0.700  … 1.930)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A++;на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4.9  … 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 720  … 540
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42,5 … 35,5
Димензии(WxHxD), mm 570x260x570
Тежина, kg нето 16,2
Надворешна
Модел MOX330U-18HFN8-QRD0W(GA)
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1,15 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 56
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ12.7
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 800 x 554 x 333
Тежина, kg нето 34,7