Не е  достапно

Шифра:75325
Цена: 92 999 ден
Внатрешна
Модел MCD1-24HRFNX-QRD0W(GA)
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   7.03(2.23  …  8.21)
Греење 7.62(2.43  … 8.65)
Потрошувачка, kW Ладење 2.190(0.500 … 2880)
Греење 2.050(0.500  … 2.880)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++;на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 5.1  … 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1378  … 1032
Ниво на звучен притисок, dB(A) 47 … 40
Димензии(WxHxD), mm 840x245x840
Тежина, kg нето 23
Надворешна
Модел  MOX430U-24HFN8-QRD0W(GA)
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1,5 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 66
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 50
Макс. Вертикален пад, m 25
Димензии(WxHxD), mm 845 x 702 x 363
Тежина, kg нето 66.8