Не е  достапно

Шифра:75326
Цена: 134 999 ден
Внатрешна
Модел MCD1-36HRFN8-QRD0W(GA)
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   10.55(2.64  …  12.02)
Греење 11.14(2.93  … 13.19)
Потрошувачка, kW Ладење 3.750(0.660 … 4.550)
Греење 2.960(0.650  … 4.550)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++;на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 5.1  … 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1775  … 1438
Ниво на звучен притисок, dB(A) 52 … 46
Димензии(WxHxD), mm 840x245x840
Тежина, kg нето 27,5
Надворешна
Модел MOD30U-36HFN8-RRD0W(GA)
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 2,4 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 68
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 65
Макс. Вертикален пад, m 30
Димензии(WxHxD), mm 946 x 810 x 410
Тежина, kg нето 66.8