Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Внатрешна
Модел MTIU-12FNXD0
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   3.51(1.49  …  4.75)
Греење 4.10(0.97  … 5.63)
Потрошувачка, kW Ладење 0.950(0.350 … 1.620)
Греење 1.100(0.350  … 2.050)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,5
SCOP (heating mode) 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 600  … 300
Ниво на звучен притисок, dB(A) 40 … 28
Димензии(WxHxD), mm 700x450x200
Тежина, kg нето 18
Надворешна
Модел MOB30-12HFN8
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0,87 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 61
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 800 x 333 x 554
Тежина, kg нето 29,9