Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Внатрешна
Модел MTIU-18FNXD0
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   5.28(2.55  …  5.69)
Греење 5.86(2.20  … 6.15)
Потрошувачка, kW Ладење 1.633(0.710 … 1.900)
Греење 1.580(0.740  … 1.760)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 880  … 350
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42 … 33
Димензии(WxHxD), mm 880x674x210
Тежина, kg нето 24,3
Надворешна
Модел MOUU-18FN8-QDO
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1,15 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 62
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 800 x 333 x 554
Тежина, kg нето 35,3