Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Внатрешна
Модел MTI-24FNXD0
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   7.03(3.28  …  8.16)
Греење 7.60(2.43  … 8,65)
Потрошувачка, kW Ладење 2.190(0.480 … 2.850)
Греење 2.040(0.500  … 2.880)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1248 … 839
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42 … 38
Димензии(WxHxD), mm 1100x774x249
Тежина, kg нето 38,9
Надворешна
Модел MOU-24FN8-QD0
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1,5 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 65
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 50
Макс. Вертикален пад, m 25
Димензии(WxHxD), mm 845 x 363 x 702
Тежина, kg нето 66,8