Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Внатрешна
Модел MTI-42FNXD0
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   12.31(2.58  …  14.31)
Греење 13.48(2.05  … 14.27)
Потрошувачка, kW Ладење 3.653(0.230 … 4.350)
Греење 3.680(0.340  … 4.291)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1871  … 1047
Ниво на звучен притисок, dB(A) 54 … 48
Димензии(WxHxD), mm 1200x874x365
Тежина, kg нето 54,5
Надворешна
Модел MOU-42FN8-QD0
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 2,8kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 72
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 65
Макс. Вертикален пад, m 30
Димензии(WxHxD), mm 946 x 410x 810
Тежина, kg нето 73,9