Достапно

Шифра:73558
Цена: 173 999 ден
Внатрешна
Модел MTI-48HWFNX-QRD0
Напојување V/Hz/Ph 380-415/50/3
Капацитет, W Ладење   14.07(4.26  …  15.19)
Греење 16.12 (3.70  … 18.02)
Потрошувачка, kW Ладење 5.150(1.170 … 5.699)
Греење 4.280(0.948  … 5.824)
Енергетска класа Ладење
Греење
Работна температура SEER (cooling mode)
SCOP (heating mode)
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 2400  … 1680
Ниво на звучен притисок, dB(A) 51 … 48
Димензии(WxHxD), mm 1200x874x300
Тежина, kg нето 47,6
Надворешна
Модел MOE30U-48HFN8-RRD0
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 2,8 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 72
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 65
Макс. Вертикален пад, m 30
Димензии(WxHxD), mm 952x 415x 1333
Тежина, kg нето 119,9