Не е  достапно

Шифра:73559
Цена:  ден
Внатрешна
Модел MTI-60HWFNX-QRD0
Напојување V/Hz/Ph 380-415/50/3
Капацитет, W Ладење   15.24(5.86  …  17.29)
Греење 18.17 (4.69  … 20.52)
Потрошувачка, kW Ладење 5.423(1.274 … 6.651)
Греење 5.329(1.042  … 6.034)
Енергетска класа Ладење
Греење
Работна температура SEER (cooling mode)
SCOP (heating mode)
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 2600  … 1820
Ниво на звучен притисок, dB(A) 54 … 51
Димензии(WxHxD), mm 1200x874x300
Тежина, kg нето 47,6
Надворешна
Модел MOE30U-60HFN8-RRD0
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 2,95 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 74
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 65
Макс. Вертикален пад, m 30
Димензии(WxHxD), mm 952x 415x 1333
Тежина, kg нето 124,3