Достапно

Шифра:75557
Цена: 99 999 ден
Внатрешна
Модел  MFJ-48ARN1-R
Напојување V/Hz/Ph  380-415 / 3/50
Капацитет, W Ладење 12,3
Греење 14.40 + 3.50
Потрошувачка, kW Ладење 5,1
Греење 5.2 + 3.5
Енергетска класа Ладење A
Греење A
Работна температура SEER (cooling mode) 2,41
SCOP (heating mode) 2,77
од -7°С до 43°С
Проток  на воздух, m³/h  1800 / – / 1480
Ниво на звучен притисок, dB(A)  53 / – / 49
Димензии(WxHxD), mm  550 x 350 x 1800
Тежина, kg нето 48
Надворешна
Модел MOU-48HN1-R
Тип на компресор
Фреон тип на фреон R410A
Ниво на звучен притисок, dB(A) 61
Димензии(WxHxD), mm 938 x 392 x 1369
Тежина, kg нето 111