Не е  достапно

Шифра:73241
Цена: ден
Внатрешна
Модел MFGD-48HRFN8-QRD0
Напојување V/Hz/Ph  380-415 / 3/50
Капацитет, W Ладење 14.06 (4.95 – 15.45)
Греење 16.11 (4.39 – 18.48)
Потрошувачка, kW Ладење 4.95 (1.15 – 5.90)
Греење 5.20 (1.02 – 6.20)
Енергетска класа Ладење A++
Греење A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6.1
SCOP (heating mode) 4.00
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 2413 / 2222 / 2027
Ниво на звучен притисок, dB(A) 55 / 53 / 51.5
Димензии(WxHxD), mm 1935 x 629 x 456
Тежина, kg нето  58.4
Надворешна
Модел MOE3OU-48HFN8-RRD0
Тип на компресор
Фреон тип на фреон R32
Ниво на звучен притисок, dB(A) 65
Димензии(WxHxD), mm  1333 x 952 x 415
Тежина, kg нето 106.7