Достапно

Шифра:75149
Цена: 179 999 ден
Внатрешна
Модел MFGA-55ARFN1-RRD0(B)
Напојување V/Hz/Ph  380-415 / 3/51
Ладење
Капацитет, W Греење 16,12
Ладење 17.00 + 3.52
Потрошувачка, kW Греење 6,71
5.310 + 3.500
Енергетска класа Ладење A+
Греење A+
Работна температура SEER (cooling mode) 5,6
SCOP (heating mode) 4
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 2529 / 1962 / 1735
Ниво на звучен притисок, dB(A) 59 / 53 / 47
Димензии(WxHxD), mm 610 x 390 x 1925
Тежина, kg нето 69.6
Надворешна MOE30U-55HFN1-RRD0
Модел
Тип на компресор
Фреон тип на фреон R32
Ниво на звучен притисок, dB(A) 70
Димензии(WxHxD), mm 938 x 392 x 1369
Тежина, kg нето  102.7