Повеќе заштедете со функцијата „IECO“, значително намалувајќи ја потрошувачката на енергија.
Зголемена трајност  со “Golden Fin Heat Exchanger, подобра заштита од прашина и корозија

Не е  достапно

шифра:72997
Цена: 28999 ден.

Не е  достапно

шифра:72998
Цена: 45999 ден.

Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.