Компактен и лесен двонасочен проток на воздух, совршен за ограничени апликации на тавански простор

Не е Достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е Достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е Достапно

Шифра:
Цена: ден

Достапно

Шифра: 30675
Цена: 72 002 ден

Не е Достапно

Шифра:
Цена:  ден

Не е Достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-22Q2DN1 MI2-28Q2DN1 MI2-36Q2DN1 MI2-45Q2DN1 MI2-56Q2DN1 MI2-71Q2DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50 220-240/1/50 220-240/1/50 220-240/1/50 220-240/1/50 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 2,2 2,8 3,6 4,5 5,6 7,1
kBtu/h 7,5 9,6 12,3 15,4 19,1 24,2
Влезна моќност W 35 40 40 50 69 98
Греење² Капацитет kW 2,6 3,2 4,0 5,0 6,3 8,0
kBtu/h 8,9 10,9 13,6 17,1 21,5 27,3
Влезна моќност W 35 40 40 50 69 98
Стапка на проток на воздух m³/h 654/612/571/530/488/449/410 654/612/571/530/488/449/410 725/679/641/591
/554/509/458
850/792/731/670
/631/592/550
980/925/855/800
/755/702/670
1200/1115/1068/1000
/921/808/770
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 33/31/30/29/27/25/24 33/31/30/29/27/25/24 35/33/32/30/29/27/25 37/36/35/34/32/31/30 39/37/36/35/33/31/30 44/42/41/40/38/36/34
Ниво на моќност на звукот dB(A) 49/47/46/45/43/41/40 49/47/46/45/43/41/40 51/49/48/46/45/43/41 53/52/51/50/48/47/46 55/53/52/51/49/47/46 60/58/57/56/54/52/50
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1172x299x591 1172x299x591 1172x299x591 1172x299x591 1172x299x591 1172x299x591
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1355x400x675 1355x400x675 1355x400x675 1355x400x675 1355x400x675 1355x400x675
Нето/Бруто тежина kg 33,5/42,0 33,5/42,0 33,5/42,0 35/43,5 35/43,5 35/43,5
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 1430x53x680 1430x53x680 1430x53x680 1430x53x680 1430x53x680 1430x53x680
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1525x130x765 1525x130x765 1525x130x765 1525x130x765 1525x130x765 1525x130x765
Нето/Бруто тежина kg 10,5/15 10,5/15 10,5/15 10,5/15 10,5/15 10,5/15
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф6.35/Ф12.7  Ф6.35/Ф12.7  Ф6.35/Ф12.7  Ф9,53/Ф15,9  Ф9,53/Ф15,9  Ф9,53/Ф15,9
Конденз цевка mm OD Ф32 OD Ф32 OD Ф32 OD Ф32 OD Ф32 OD Ф32