ЧИЛЕРИ

Достапност:

Шифра:
Цена: ден.

Опис MC-SU30-RN8L
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 27,5
Номинален влез kW 10,3
EER 2,67
Греење2 Капацитет kW 32
Номинален влез kW 10
COP 3,2
Енергетска ефикасност на сезонско греење на просторот A++
Компресор Тип Rotary
Количина 1
Разменувач на топлина во воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 1
Разменувач на топлина за вода Тип Plate
Глава на пумпа (за хидронски модул) m /
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 7,9
Throttle Тип EXV
Ниво на моќност на звукот dB(A) 78
Нето димензија (W×H×D) mm 1870×1175×1000
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 1910×1225×1035
Нето / Бруто тежина kg 300/310
Врски со водоводни цевки mm DN40
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 to 43
Греење °C -14 to 30
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 to 20
Греење °C 25 to 54