шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:30669
Цена: 77999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:30667
Цена: 132999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
Outdoor unit model MHA- V4W/D2N8-B V6W/D2N8-B V8W/D2N8-B V10W/D2N8-B V12W/D2N8-B V14W/D2N8-B V16W/D2N8-B
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Средство за ладење Тип (GWP) R32(675)
Волумен на полнење kg 1,5 1,65 1,84
Ниво на моќност на звукот1 dB 56 58 59 60 64 65 68
Нето димензија (W×H×D) mm 1008×712×426 1118×865×523
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1065×800×485 1180×890×560
Нето / Бруто тежина kg 58/64 77/88 96/110
Големина на цевки O.D. Течност за ладење mm 6,35 9,52
Гас за ладење mm 15.88 15.88
Метод на поврзување Flared
Помеѓу внатрешната и надворешната единица Висинска разлика m Max.20
Должина на цевката m 10990
Дополнително ладење Дополнување g/m 20 38
Макс. должина на цевка за m 15
дополнително ладење
Опсег на температурата на околината Ладење ⁰C -5~43
Греење ⁰C -25~35
DHW ⁰C -25~43