шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
Модел MV6-I252WV2GN1 MV6-I280WV2GN1 MV6-I335WV2GN1 MV6-I400WV2GN1 MV6-I450WV2GN1 MV6-I500WV2GN1 MV6-I560WV2GN1  MV6-I615WV2GN1 MV6-I670WV2GN1 MV6-I730WV2GN1 MV6-I785WV2GN1 MV6-I850WV2GN1 MV6-i900WV2GN1-E
Тип V6 I Series VRF
Приклучок на струја (Ph-V-Hz) 380-415/3/50(60)
Капацитет 8 HP 10 HP 12 HP 14 HP 16 HP 18 HP 20 HP 22 HP 24 HP 26 HP 28 HP 30 HP 32 HP
Ладење Капацитет kW 25,2 28 33,5 40 45 50 56 61.5 67 73 78.5 85 90
kBtu/h 86,0 95,5 114,3 136,5 153,5 170,6 191.1 209.8 228.6 249.1 267.8 290 307.1
Влезна моќ kW 6,19 7,14 8,9 11 12,9 14,7 16 20.2 21.6 21.6 24.9 28.3 32.1
EER kW/kW 4,07 3,92 3,75 3,65 3,5 3,4 3.5 3.05 3.1 3.4 3.15 3 2.8
Греење (Oценето) Капацитет kW 25,2 28 33,5 40 45 50 56 61.5 67 73 78.5 85 90
kBtu/h 86,0 95,5 114,3 136,5 153,5 170,6 191.1 209.8 228.6 249.1 267.8 290 307.1
Влезна моќ kW 5,1 5,77 7,6 9,3 10,7 12,2 13.8 17.6 17.27 18.58 22.49 24.3 26.5
COP kW/kW 4,94 4,85 4,4 4,3 4,2 4,1 4.05 3.5 3.88 3.93 3.49 3.5 3.4
Греење (Максимално) Капацитет kW 27,0 31,5 37,5 45 50 56 63.0 69.0 75.0 81.5 87.5 95.0 100.0
kBtu/h 92,1 107.5 128,0 153,5 170,6 191,1 215.0 235.4 255.9 278.1 298.6 324.1 341.2
Влезна моќ kW 5,71 6,91 9,13 11,23 12,89 14,72 16.61 20.83 20.91 22.23 27.53 29.37 31.58
COP kW/kW 4,73 4,56 4,11 4,01 3,88 3,8 3.79 3.31 3.59 3.67 3.18 3.24 3.17
Внатрешни единици што може да се поврзат Вкупен Капацитет 50 -130 % капацитет од надрорешните единици
Mаксимална количина 13 16 20 23 26 29 33 36 39 43 46 50 53
Компресор Тип DC Inverter
Количина 1 2
Мотор на дување Тип DC
Количина 1 2
max.ESP Pa 20 стандардно; до 80 опција за прилагодување 20 стандардно; до 120 опција за прилагодување
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење Kg 11 13 17 22 25
Конекција на цефки течни цефки mm ф12,7 Ф15,9 Ф15,9 Ф19,1 Φ19.1 Φ19.1 Φ22.2
гасни цефки mm ф25,4 Ф28,6 ф31,8 Φ31.8 Φ31.8 Φ38.1
 Проток на воздух m3/h 11000 13000 17000 25000 24000
Ниво на звучен притисок dB(A) 58 60 62 65 66 67 68
Ниво на звучна струја dB(A) 78 81 85 85 88 89 90
Нето димензија (W×H×D) mm  990×1635×790 1340×1635×850 1340×1635×825 1730×1830×850
Бруто димензија(WxHxD) mm 1090×1805×860 1405×1805×910 1405×1805×910 1800×2000×910
Нето тежина Kg 227 277 295 344 407 429 475
Бруто тежина Kg 242 304 322 364 430 452 507
Опсег на работа ладење (℃) -5 to 48
греење (℃) -25 to 24