High external static pressure with long duct distribution, ideal for large sized spaces

шифра:
Цена: ден.
шифра:30704
Цена: 45999 ден.
шифра:30705
Цена: 52999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
шифра:30645
Цена: 61999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-71T1DN1 MI2-80T1DN1 MI2-90T1DN1 MI2-112T1DN1 MI2-140T1DN1 MI2-160T1DN1 MI2-200T1DN1 MI2-250T1DN1 MI2-280T1DN1 MI2-400T1DN1 MI2-450T1DN1 MI2-560T1DN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 7,1 8.0 9.0 11,5 14.0 16.0 20.0 25.0 28.0 40.0 45.0 56.0
kBtu/h 24,2 27,3 30,7 38.2 47.8 54.6 68.2 85.3 95.0 136.5 153.6 191.1
Влезна моќност W 180 180 220 380 420 700 990 1200 1200 1800 1800 2272
Греење Капацитет kW 8.0 9.0 10.0 12,5 16.0 17.0 22,5 26.0 31,5 45.0 56.0 63.0
kBtu/h 27,3 30,7 34.1 42.7 54.6 58.0 76.8 88.7 107.5 153.6 191.1 215.0
Влезна моќност W 180 180 220 380 420 700 990 1200 1200 1800 1800 2272
Стапка на проток на воздух m3/h 1360/1327/1293/1260/1227/1193/1160 1420/1373/1327/1280/1233/1187/1140 1870/1783/1697/1610/1523/1437/1350 2240/2133/2027/1920/1813/1707/1600 2660/2530/2400/2270/2140/2010/1880 4330/4230/4130/4030/3930/3830/3730 4330/4230/4130/4030/3930/3830/3730 6500/6150/5800/5450/5100/4750/4400 7400/7000/6600/6200/5800/5400/5000
Надворешен статички притисок Pa 100(30~200) 100(30~200) 170(20~250) 300 (100~400)
Ниво на звучен притисок dB(A) 42/41/40/40/39/39/38 45/44/43/42/41/40/39 48/47/46/45/43/42/41 45/44/43/42/41/40/40 46/45/44/43/42/41/40 51/50/50/49/49/48/47 60/59/58/57/55/54/52 59/58/57/56/55/53/51
Ниво на моќност на звукот dB(A) 60/59/58/58/57/57/56 63/62/61/60/59/58/57 66/65/64/63/61/60/59 63/62/61/60/59/58/58 64/63/62/61/60/59/58 69/68/68/67/67/66/65 78/77/76/75/73/72/70 77/76/75/74/73/71/69
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 965×423×690 1322×423×691 1454×515×931 2010×680×905 2010×680×905
Димензии на покување (WxHxD) mm 1090×440×768 1436×450×768 1509×550×990 2095×800×964 2095×800×964
Нето /Бруто тежина kg 41/47 48/55 48/55 68/76 130/142 220/245 218/248
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9 Ф9.53/Ф15.9 Ф12.7/Ф22.2 Ф15.9/Ф28.6 Ф15.9/Ф28.6
Конденз цефка mm OD Ф25 OD Ф32