Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
HP 7 8 9 10 12 14 16
Model MDV-V200W/DRN1 MDV-V224W/DRN1 MDV-V260W/DRN1 MDV-V280W/DGN1 MDV-V335W/DGN1 MDV-V400W/DRN1(A) MDV-V450W/DRN1(A)
Приклучок на струја V/N/Hz 380-415/3/50
Ладење Капацитет kW 20.0 22,4 26.0 28.0 33.5 40.0 45.0
Влезна моќ kW 6,35 6,81 8,13 12,07 15,09 15,09 13.55
EER 3,15 3,29 3,2 2,32 2,22 2,65 3,32
Греење Капацитет kW 22.0 24,5 28,5 28.0 33.5 40.0 45.0
Влезна моќ kW 6,2 5,9 7,22 6,68 7,94 10.0 11,11
COP 3,55 4,15 3,95 4,19 4,22 4.00 4,05
Поврзување Вкупен капацитет 50~130%  капацитет од надворешните единици
Внатрешни единици Max. Количина 10 11 12 16 20 14 15
Компресор Тип DC inverter
количина 1 1 1 1 1 2 2
Перки Тип DC motor
количина 2
Фреон Тип R410A
Фабричко полнење kg 4,8 6,2 6,2 8 8 9 12
Цевки за конекција Цевки за течност mm Ф9.53 Ф9.53 Ф9.53 Ф9.53 Ф12.7 Ф12.7 Ф12.7
Цевки за гас mm Ф19.1 Ф19.1 Ф22.2 Ф22.2 Ф25.4 Ф22.2 Ф25.4
Проток на воздух m3/h 10999 10494 10494 11000 11300 16575 16575
Ниво на звучен притисок dB(A) 76 76 77 79 81 82 83
Нето димензии (W×H×D) mm 1120×1558×528 1360×1650×540 1460×1650×540
Димензија на пакување (W×H×D) mm 1270×1720×565 1450×1785×560 1550×1785×560
Нето тежина kg 137 146.5 147 157 157 240 275
Бруто тежина kg 153 162.5 163 173 173 260 290
Работна температура °C Cooling: -15~46; Heating: -15~24 Cooling: -5~48; Heating: -20~24 Cooling: -5~48; Heating: -15~24