шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-36DLDN1 MI2-45DLDN1 MI2-56DLDN1 MI2-71DLDN1 MI2-80DLDN1 MI2-90DLDN1 MI2-112DLDN1 MI2-140DLDN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 3,6 4,5 5,6 7,1 8.0 9.0 11,2 14.0
kBtu/h 12,3 15,4 19,1 24,2 27,2 30,7 38.2 47.8
Влезна моќност W 49 115 115 115 130 130 180 180
Греење Капацитет kW 4.0 5.0 6,3 8.0 9.0 10.0 12,5 15.0
kBtu/h 13,6 17,1 21,5 27,3 30,7 34.1 42.7 51.2
Влезна моќност W 49 115 115 115 130 130 180 180
Стапка на проток на воздух m3/h 550/525/500/480/460/440/420 800/750/700/650/600/550/500 1280/1245/1210/1170/1130/1085/1050 1890/1830/1765/1700/1660/1620/1580
Ниво на звучен притисок dB(A) 40/39/38/38/37/36/36 43/42/41/41/39/38/38 45/44/43/43/42/41/40 47/46/45/45/44/43/42
Ниво на моќност на звукот dB(A) 53/52/51/51/50/49/49 56/55/54/54/52/51/51 58/57/56/56/55/54/53 60/59/58/58/57/56/55
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 990×660×203 1280×660×203 1670×680×244
Димензии на покување (WxHxD) mm 1089×744×296 1379×744×296 1915×760×330
Нето /Бруто тежина kg 27/33 28/34 35/41 48/58
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7 Ф9.53/Ф15.9 Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Φ16 OD Φ16