Compact design allows installation in shallow ceilings.

шифра:
Цена: ден.
шифра:30644
Цена: 35999 ден.
шифра:30688
Цена: 45999 ден.
шифра:30689
Цена: 46999 ден.
шифра:
Цена: ден.

Модел DC MI2-17Q4CDN1 MI2-22Q4CDN1 MI2-28Q4CDN1 MI2-36Q4CDN1 MI2-45Q4CDN1 MI2-52Q4CDN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 1,7 2,2 2,8 3,6 4,5 5,2
kBtu/h 5,8 7,5 9,6 12,3 15,4 17,7
Влезна моќност W 35 35 35 40 50 62
Греење Капацитет kW 2,2 2,4 3,2 4.0 5.0 5,6
kBtu/h 7,5 8,2 10,9 13,6 17,1 19,1
Влезна моќност W 35 35 35 40 50 62
Стапка на проток на воздух m3/h 380/345/313/300/ 414/380/345/313/288/268/238 521/485/450/409/380/350/314 635/580/481/446/
288/268/238 410/380/350
Ниво на звучен притисок dB(A) 35/34/33/29/26/23/22 41/38/35/32/30/29/28 52/48/35/32/
30/29/28
Ниво на моќност на звукот dB(A) 51/50/49/45/42/39/38 56/53/50/47/45/44/43 60/55/50/47/
45/44/43
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 630×260×570
Димензии на покување (WxHxD) mm 700×345×660
Нето /Бруто тежина kg 18/23.8 19.2/25.0
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 647×50×647
Димензии на покување (WxHxD) mm 715×123×715
Нето /Бруто тежина kg 2.5/4.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm OD Ф25