шифра:
Цена: ден.
шифра:30646
Цена: 59999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:30647
Цена: 68999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:30648
Цена: 73999 ден.
шифра:
Цена: ден.

Модел DC MI2-22F3DN1 MI2-28F3DN1 MI2-36F3DN1 MI2-45F3DN1 MI2-56F3DN1 MI2-71F3DN1 MI2-80F3DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 44229 44410 44350 44320 44352 44203 8.0
kBtu/h 44323 44356 44267 44301 44215 44251 44282
Влезна моќност W 40 45 55 60 88 110 130
Греење Капацитет kW 44288 44230 4.0 5.0 44261 8.0 9.0
kBtu/h 44235 44449 44360 44213 44337 44282 44407
Влезна моќност W 40 45 55 60 88 110 130
Стапка на проток на воздух m3/h 530/504/478/456/439/418/400 569/540/515/485/462/443/421 624/591/557/522/473/420/375 660/625/583/542/501/475/440 1150/1094/1028/970/925/886/830 1380/1290/1205/1100/1033/955/870 1380/1290/1205/1100/1033/955/870
Ниво на звучен притисок dB(A) 36/35/34/33/31/30/29 36/35/34/33/31/30/29 37/36/35/34/32/31/30 37/36/35/34/32/31/30 41/39/37/35/33/32/31 44/42/40/39/37/35/33 44/42/40/39/37/35/33
Ниво на моќност на звукот dB(A) 54/53/52/51/49/48/47 54/53/52/51/49/48/47 55/54/53/52/51/49/48 55/54/53/52/51/49/48 59/57/55/53/51/50/49 62/60/58/57/55/53/51 62/60/58/57/55/53/51
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 840×545×220 1040×545×220 1340×545×220
Димензии на покување (WxHxD) mm 939×639×305 1139×639×305 1425×639×345
Нето /Бруто тежина kg 21.4/25.6 26.1/30.6 31/39 32.7/40.7
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7 Ф6.35/Ф12.7 Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm Φ16