Внатрешната единица на серијата BreezeleSS + има двојни дефлектори TwinFlap (лулери) со отвор за воздух и 7928 мини-дупки за идентична и комфорна дисперзија на студениот воздух, ладејќи го просторот безприметно дури и кога стоите под самата дувалка. Покрај тоа, BreezeleSS + се смета за прв сплит-климатик со странични отвори за воздух. Овие приклучоци во форма на S се специјално дизајнирани да работат со предни лузни за да обезбедат оптимален проток на воздух низ разменувачот на топлина и да ја подобрат дисперзијата.

Достапно

Шифра:76952
Цена: 29 999 ден

Достапно

Шифра:77387
Цена: 49 999 ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Достапно

Шифра:75816
Цена: 39 999 ден